hemoglobina wysoka

Wątki

Oglądasz odpowiedzi wyszukane dla hasła: hemoglobina wysoka





Temat: Wyniki- proszę o interpretację
Witajcie ponownie.
Powtórzyłam badania przed kontrolą u endo. Wyszło tak:

fT4 0.955 (norma: 0.93-1.70) 3.25%
fT4 2.87 (norma: 2.57-4.43) 16.3%
TSH 2.03 (0.27-4.20)

Czuje sie już lepiej, mam więcej sił, ale jeszcze nie tyle ile bym chciała Bardzo spadło mi ft4. Niepokoi mnie to. Do tego mam niedobre wyniki w morfologii (ale hemoglobina wysoka). Nie rozumiem co sie dzieje... Zobacz wszystkie wypowiedzi z tego tematu



Temat: a ja ciagle jestem gruba... buuuu
Od czasu jak się tak wymądrzałam to nie schudłam NIC! Zapeszyłam czy co?Jestem
na diecie eliminacyjnej. Jem ciemny chleb ,pomidory ,ogórki,jabłka,czasami jakąś
wędlinę,ziemniaki i ryż. No i sałatę. Żadnych słodyczy-ale słodką herbatę.
O,matko-lodów też nie mogę. No więc jak tak zaczęłam jeść to przez 4 tygodnie
schudłam 5 kg, a teraz od tygodnia NIC. Waga stoi!Jak mnie to wkurza!!!
I mój mąż-też pulpecik- siada naprzeciwko mnie z talerzem naleśników z dżemem
jagodowym i mówi" Jak to miło-ja jem -a ty tyjesz".A ja w tym czasie ciemny
chleb z ogórkiem bez masła. Mawet sobie morfologię zrobiłam bo myślałam ,że
mnie ta dieta wykończy...nie ,hemoglobina wysoka jak nigdy...
Tylko dlaczego ja nie chudnę? Wg moich powierzchownych obliczeń młody wyjada
ze mnie więcej niż ja jem. Jak tak dalej pójdzie to opatentuję metodę tuczu
jakiś zwierząt powietrzem. Już nigdy nie będę się wymądrzać na temat
odchudzania.
Acha, najpiękniej schudłam półtora roku temu-na diecie Cambridge. Tak pięknie,
że mój mąż zmajstrował mi Kubusia.
Pozdrowienia
Słuchajcie, ja bym chciała wiedzieć z jakiego pułapu wy startujecie. Bo jak
czytam posty"zrozpaczonych", które z chcą schudnąć z 63 do 57kg to mnie to
dobija. Bo ja bym chciała z 77 do 70. Albo do 65. Albo do 63( to moja waga
sprzed ciąż-trzech zresztą).
kasiajan
Zobacz wszystkie wypowiedzi z tego tematu



Temat: Urwało mi......
Moja krew żywo krąży (czasem się nawet gotuje)
hemoglobina wysoka
erytrocyty i leukocyty w normie

Także widzisz...nie mam powodów do niepokoju :) Zobacz wszystkie wypowiedzi z tego tematu



Temat: Majówka z Pocianem
Megi, Pitus to ze hemoglobina wysoka to akurat dobrze Problem lezy gdzie
indziej i w sumie nie wiadomo co to jest, ale w kazdym razie boli.
Zobacz wszystkie wypowiedzi z tego tematu

Powered by MyScript